Kedvezményezett neve: GRÁF TRANS Kereskedelmi és Szolgáltató Betéti Társaság 

A projekt címe: Vállalkozói tevékenység fejlesztése a Gráf Trans Bt-nél 

A fejlesztés tárgya, célja:  
A beruházás célja a vállalkozói kapacitás fejlesztése az új technológiák alkalmazásával. A technológiai fejlesztés kiegészül magas színvonalú vállalatirányítási gyakorlattal és szervezetfejlesztéssel. A fejlesztés hatására javul az erőforrás-hatékonyság és az ellátott szolgáltatások minősége, ami magasabb termelékenységi szintet eredményez. 

A szerződött támogatás összege: 85 173 375 Ft 

A projekt tartalmának részletes bemutatása: 
A projekt keretein belül az alábbi, fejlesztendő tevékenységhez illeszkedő projektelemek valósulnak meg: 
-Technológiai fejlesztést eredményező új eszközök beszerzése: a tervezett beszerzésekkel (JCB 3CX ECO kotró-rakodógép, MANITOU MT 930 H teleszkópos rakodógép, Wacker Neuson EZ26 gumilánctalpas forgó-kotró gép, EP EFL252 és EP EFL352 típusú elektromos targonca) jelentős teljesítmény növekedés, technológiai korszerűsítés és magasabb termelékenységi szint érhető el 
- Képzési szolgáltatás igénybevétele: a megvalósítani tervezett 35 órás „IKT képzés” a digitális technológia használatához, alkalmazásához szükséges kompetencia megszerzésére, fejlesztésére irányul. A képzésen 6 fő munkavállaló fog részt venni. 
- Megújuló energiaforrást hasznosító technológia alkalmazása: 50 kWp-os napelemes rendszer. 
- Információs technológia-fejlesztés: a magas színvonalú online alkalmazások bevezetésével jelentős mértékben javul a vállalati folyamatok hatékonysága. 

A projekt tervezett befejezési dátuma: 2024. március 4. 

A projekt azonosító száma: GINOP_PLUSZ-1.2.3-21-2022-00995